Fantàstica Festa Final de les Activitats d'Estiu del CNO 2019 - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Fantàstica Festa Final de les Activitats d'Estiu del CNO 2019

Dissabte 31 d’agost es va posar el punt final a les Activitats Infantils i Juvenils d’Estiu del CN Olot amb una Festa Final d’Estiu plena de jocs i activitats per a tota la mainada que han participat en el casal, cursets de natació i tennis durant aquest estiu 2019. Va ser una jornada lúdica amb molt bon ambient, i tant els infants com els pares van poder gaudir de totes les activitats juntament amb tots els monitors i monitores que han acompanyat a la mainada al llarg de l’estiu.

A la piscina de competició s’hi va realitzar una demostració aquàtica, on tots els participants van poder ensenyar als pares i familiars el que han après a les classes de natació, i tot seguit se’ls va fer entrega d’una medalla commemorativa. També, a les pistes de tennis es va organitzar un circuit molt animat on la mainada va poder demostrar la seva habilitat amb la raqueta. A la gespa van poder gaudir d’inflables de tota classe: l’eliminator, un inflable pels més petits, un inflable lliscant pels més grans i aventurers, i una pista americana plena de laberints i obstacles. A les pistes de frontó es va instal·lar un circuit de Segways, on per grups la mainada van poder aprendre i gaudir de la conducció d’aquest vehicle innovador.

Finalment, per tancar la jornada, tota la mainada va realitzar el Ball de Fi de Festa amb una coreografia que s’havien preparat al llarg de l’estiu.

El Club Natació Olot vol agrair a tots els cursetistes la seva participació en aquesta nova edició de les Activitats infantils i Juvenils d'Estiu i també felicitar i fer menció especial a la gran tasca de tots els monitors, premonitors i a les seves coordinadores, Olga Carnero i Isa Teixidor, per tota la feina feta.

Esperem que en la pròxima edició puguem seguir gaudint tots plegats d'una diada tan especial pels nens, els seus familiars i pel nostre Club.

 

 

Ball de la Festa Final de tots els nens i nenes que van participar a les Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu del Club Natació Olot durant l'estiu 2019: