Arriba la Festa Final de les Activitats d’Estiu! - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Arriba la Festa Final de les Activitats d’Estiu!

L’estiu ja s’acaba i les Activitats Infantils d'Estiu del CN Olot, també. Han estat unes setmanes molt intenses en les quals la mainada s’ho ha passat d’allò més bé practicant esport, activitats aquàtiques, participant en tot tipus de jocs, fent treballs manuals, aprenent, descobrint, compartint i fent molts amics. Perquè el record d’aquests dies sigui inesborrable, el Club organitza, com cada any, la Festa de Final d’Estiu, que se celebrarà el pròxim 31 d’agost a partir de les 10 h.

Hi estan convidats tots els nens i nenes que han participat en les Activitats Infantils d'Estiu, i per descomptat, els seus pares i mares.

Com cada any hem preparat una festa final d'estiu molt especial amb un munt d'inflables, circuit d'habilitats, jocs infantils, demostracions aquàtiques, balls, i altres sorpreses.

El punt de recollida de la mainada serà la PORTA 5 (entrada casal) a les 9:45h del matí. Allà cada monitor agafarà els nens de l’edat que correspongui al seu grup (els nens i nenes de cursets i tennis aniran amb els nens del casal de la seva edat).

Recordem que cal portar banyador i casquet de bany per tal de realitzar algunes de les activitats preparades, i també samarreta per poder anar als inflables.

Us hi esperem!