Fantàstica festa de cloenda de les Activitats d'Estiu del CN Olot - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Fantàstica festa de cloenda de les Activitats d'Estiu del CN Olot

Dissabte 1 de setembre de 2018

Aquest dissabte s'ha posat el punt final a les Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu organitzades pel Club Natació Olot per aquest 2018. A partir de 2/4 de'11 s'ha iniciat la celebració de la festa final de les Activitats Infantils d'Estiu de poliesport, l'Engresca't Jove, DRAC's, tennis, tennis & pàdel i cursets de natació, amb molt bona participació de cursetistes i familiars.

La mainada ha pogut gaudir d'un munt d'activitats, les de més èxit han estat l'inflable aquàtic instal·lat a la piscina de 33 metres, el circuit de Segways, l'inflable anomenat "eliminator", la demostració aquàtica on pares i familiars han pogut veure les evolucions dels nens i nenes, i on en finalitzar la seva tanda de natació, han estat obsequiats amb una medalla commemorativa. A part d'aquestes activitats, la mainada també ha pogut participar en els tradicionals jocs d'habilitat, inflables, i altres activitats.

El Club Natació Olot vol agrair a tots els cursetistes la seva participació en aquesta nova edició de les Activitats infantils i Juvenils d'Estiu i també felicitar i fer menció especial a la gran tasca de tots els monitors, premonitors i a les seves coordinadores, Olga Carnero i Isa Teixidor que han aconseguit fer d'aquesta activitat d'estiu del CN Olot un referent dins la comarca.

Esperem que en la pròxima edició puguem seguir gaudint tots plegats d'una diada tan especial pels nens, els seus familiars i pel nostre Club.