Èxit total en el 1r Torneig Vintage de tennis - Club Natació Olot

Tennis

Èxit total en el 1r Torneig Vintage de tennis

Dissabte al matí es va viure el 1r Torneig Vintage de Tennis a les pistes del Club Natació Olot, una jornada festiva i lúdica amb molt bon ambient i una gran dosi d’humor per part d’alguns participants.

La jornada, ambientada als anys 80’s, va començar a les 9 del matí, i consistia en jugar partits de dobles de tots els nivells i edats. Es van fer dos grans equips (Borg vs McEnroe), i cada partit doble guanyat sumava un punt per l’equip.

El torneig va comptar amb la participació de 42 persones de totes les edats, les quals van venir molt ben caracteritzades, amb equipacions i raquetes dels anys 80’s, i tot i que el temps no va acompanyar massa, això no va fer parar el campionat.

Al final de la jornada l’equip BORG va guanyar el torneig amb una petita diferència de només 2 punts, que si tenim en compte que hi havia un total de 60 punts en joc, això significa que va ser una resultat molt igualat.

El torneig va acabar amb un partit d’exhibició per part dels tècnics de l’escola de tennis, i tot seguit es va celebrar un dinar conjunt amb tots i totes les participants i acompanyants.

Els tres premis del torneig van ser per:

  • El premi BORG al millor jugador/a “fair play” va ser per Lia López.
  • El premi MCENROE al jugador/a més talentós va ser per Roger Prat.
  • El premi a la millor CARACTERITZACIÓ el van compartir l’Álvaro Hijano i l’Arnau Hijano, pare i fill.

La secció de tennis tanca així una jornada lúdica i festiva on tothom va poder gaudir del tennis acompanyat de la família i els companys de la secció.

Moltes gràcies per la bona rebuda i participació!

 

Pots veure totes les fotos del torneig fent clic aquí.

 

 

 

 

 

Pots veure totes les fotos del torneig fent clic aquí.