Activitats d'estiu 2019 - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Activitats d'estiu 2019

ACTIVITATS D'ESTIU 2019

Com cada any per aquestes dates, el Club Natació Olot posa a disposició dels seus socis, i també dels que no ho són, una àmplia oferta d'activitats infantils i juvenils per a aquest estiu, amb l'objectiu que tothom s'ho passi bé i alhora practiqui l'hàbit saludable de l'esport.

Aquest any seguim amb noves activitats de Tennis, el Tennis i Pàdel, l'Stage de Tennis i el Curset de Tennis. Aquestes noves activitats s'afexeixen a la resta de propostes que cada any t'oferim, com són la natació educativa, els grups de Poliesport, Engresca't Jove, Lúdic Esport o els DRAC's, on es combinen la pràctica de nombrosos esports amb tallers, jocs, gimcanes, activitats lúdiques, sortides...

 

Obre la nova guia, descobreix tot el que t'hem preparat i escull ja el teu grup!

 

 

>> Premeu aquí per veure o imprimir el fulletó <<

 

Descarrega't <aquí> i omple els dos documents imprescindibles per fer la inscripció:

Informació mèdica, autorització sortides i drets d'imatge.

Omple'ls a casa i guanya temps el dia de la inscripció

 

És imprescindible presentar l'original del llibre de vacunes i la targeta sanitària (TSI) per formalitzar la inscripció.

 

GUIA D’INSCRIPCIONS PER INTERNET

SOCIS:

Abans de fer una inscripció per internet, us recomanem que consulteu  a fons el tríptic informatiu penjat en aquest web. Hi trobareu tots els cursets així com la seva normativa.

El 7 de maig (a les 9 h del matí) començaran les inscripcions per als socis. Vegeu el calendari al final d’aquesta guia. Si el nen o nena que voleu inscriure no és soci, cal que en feu l’alta (a les oficines del Club) abans d’iniciar la inscripció.

El programa us demanarà un nom d’usuari: cal que entreu el vostre DNI (amb lletra) com a persona responsable que sou del nen que inscriviu. Us demanarà també un password: és la vostra data de naixement, que cal que entreu amb el següent format: ddmmaaaa.

Fet això, entrareu a la vostra fitxa familiar i ja podreu fer les inscripcions.

En cas que inscriviu més d’un fill, heu de seleccionar al mateix moment els germans que faran els cursets.  Llavorses desplegarà, per a cada un dels membres, la llista de cursets permesos segons l’any de naixement. Cal marcar al mateix temps tots els cursets on els vulgueu inscriure i l’assegurança per a cada cursetista.

A la pantalla següent podreu fer la selecció de les setmanes a les quals voleu inscriure el vostre fill: si no hi ha places lliures, el procés us avisarà; també cal marcar novament l’assegurança.

L’opció del dinar és independent i també cal seleccionar-la segons les setmanes que convinguin si es dóna el cas (només en poliesport, engresca't jove de 9 a 15h i de 9 a 18h, DRAC'S, Tennis i Pàdel i Stage de Tennis).

Només és permès el pagament amb targeta bancària. La inscripció quedarà validada, en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

En els dies posteriors a l’alta per internet, cal que passeu per les oficines a signar l’original de la inscripció i a recollir la camiseta (excepte pels cursetistes de natació educativa), i dur el llibre de vacunes original degudament complimentat i la targeta sanitària (TSI).

 

 CALENDARI D'INICI D'INSCRIPCIONS

SOCIS:

 

Activitat

Any de naixement

Data (a partir de les 9:00 h)

DRAC'S 2005, 2006 i 2007 7 de maig

Poliesport

2015

7 de maig

Tennis i Pàdel/Curset de tennis

Totes les edats

8 de maig

Poliesport

2014

8 de maig

Poliesport

2013

9 de maig

Poliesport

2012

10 de maig

Stage de Tennis Totes les edats 13 de maig

Engresca't Jove

2011

13 de maig

Engresca't Jove

2010

14 de maig

Engresca't Jove

2009 i 2008

15 de maig

Natació Educativa Totes les edats 16 de maig
 

 

INSCRIPCIONS ONLINE PER A SOCIS:

 

>>  ACCÉS AL SERVEI D'INSCRIPCIONS ONLINE  <<
 

Us recordem que és imprescindible presentar l'original del llibre de vacunes i la targeta sanitària (TSI) per formalitzar la inscripció.

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________

 

 

GUIA INSCRIPCIONS PER A NO SOCIS:

 

Abans de fer una inscripció per internet, us recomanem que consulteu a fons el tríptic informatiu penjat en aquest web. Hi trobareu tots els cursets i també la normativa.

El 22 de maig (a les 9h del matí) començaran tant les inscripcions per internet com les presencials.

Al final d’aquesta pàgina hi trobareu l’enllaç que us porta a la pàgina d’inscripcions.

Els usuaris que l’any passat us vàreu donar d’alta (pare, mare o tutor) ja podeu entrar posant el vostre DNI (amb lletra) i la vostra data de naixement amb el format DDMMAAAA, o bé la contrasenya que vàreu introduir l’any passat. Si no recordeu la contrasenya antiga aneu a ‘Restablir contrasenya’ , des d’on se us enviarà un correu a la vostra adreça electrònica amb l’enllaç per tornar a entrar al sistema i posar-ne una de nova. Aleshores accedireu a la vostra fitxa i també hi veureu registrat el nom de la persona que l’any passat va fer el curset d’estiu. Si és el mateix a qui voleu assignar un nou curset, una vegada seleccionat, ja us sortiran les activitats en que el podeu inscriure. L’assegurança s’ha de marcar dues vegades, tant en la selecció de les activitats com en la quadrícula de les setmanes; en el cas d’escollir una setmana amb les places esgotades, el procés us avisarà.

L’opció del dinar és independent i també cal seleccionar-la segons les setmanes que convinguin si es dóna el cas (només en poliesport, engresca't jove de 9 a 15h i de 9 a 18h, DRAC'S, Tennis i Pàdel i Stage de Tennis).

En el cas d’inscriure un nou fill, a la vostra fitxa trobareu ‘Afegir familiar’ , des d’on podreu donar d’alta i continuar amb la contractació.

Els usuaris que sigueu nous, primer us haureu de donar d’alta com a pare, mare o tutor.

Una vegada introduïdes les vostres dades  rebreu un correu electrònic a l’adreça  que registreu, que us farà d’enllaç per entrar per primera vegada a la vostra fitxa. una vegada a dins podreu ‘Afegir familiar’, seguint les mateixes indicacions donades abans per als usuaris registrats.

Haureu de tenir en compte que des de l’inici de la sessió fins a la conformitat del pagament disposeu de 15 minuts. Esgotat aquest temps, el sistema es talla i haureu de provar-ho més tard. Només és permès el pagament amb targeta bancària i el sistema demanarà el CODI de compra segura per internet. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

En els dies posteriors a l’alta per internet, cal que passeu per les oficines a signar l’original de la inscripció i a recollir la camiseta (excepte pels cursetistes de natació educativa), i dur el llibre de vacunes original degudament complimentat i la targeta sanitària (TSI).

 

INSCRIPCIONS ONLINE PER A NO SOCIS

 

>>  ACCÉS AL SERVEI D'INSCRIPCIONS ONLINE  <<

 

Us recordem que és imprescindible presentar l'original del llibre de vacunes i la targeta sanitària (TSI) per formalitzar la inscripció.

 

 


Per qualsevol dubte restem a la vostra disposició a les oficines del Club o al 972 26 20 28