Cinc atletes del CNO al Duatló Super Sprint de Pineda de Mar - Club Natació Olot

Triatló

Cinc atletes del CNO al Duatló Super Sprint de Pineda de Mar

Aquest diumenge va tenir lloc el III Trirelay Duatló Pineda de Mar, un duatló de carretera super sprint organitzat pel Team Calella Triathlon. El Trirelay duatló és una prova de relleus on cada un dels tres integrants de cada equip realitza un duatló Super Sprint en la seva totalitat abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista.

En aquesta ocasió, es tractava d’un circuit de 3km de cursa a peu, 7km de ciclisme i 1,5km de cursa a peu. El primer tram de cursa a peu eren 3km per un circuit totalment pla i 100% asfalt en format d’una sola volta. El tram de bici consistia en realitzar dues voltes de 3,5km en el sentit habitual de la circulació. Es tractava d’un circuit pla gairebé en la seva totalitat, per tant, s’anava molt ràpid i calia prendre atenció en les rotondes. L’últim tram de cursa a peu eren 1,5km d’asfalt, fent 750m d’anada i 750 de tornada.

Del Club Natació Olot hi van participar cinc atletes, tres d’ells competien en les proves de relleus, i dos en la categoria de Duatló Jove, és a dir, un triatló individual per categories infantil i cadets, també puntuable pel Jove Triatleta Complert.

Roura, Vila i Alquézar van ser els atletes olotins participants en el Trirelay duatló, on van aconseguir la 28ª posició d’un total de 44 equips participants.

Marc Codony i Nil Roig van participar al Duatló Jove, amb un total de 103 atletes. Ambdós competien en la categoria cadet masculí, en la qual van aconseguir la 10ª i la 12ª posició respectivament.