Natació

Dos importants reconeixements per a membres del CN Olot en la Diada de la Natació Catalana

La Federació Catalana de Natació va lliurar ahir a la nit els seus guardons anuals en el que ja és un clàssic pels esports aquàtics de casa nostra, la DIADA DE LA NATACIÓ CATALANA. En aquesta festa es van repartir premis a la millor nedadora catalana de la històriaMireia Belmonte, en reconeixement al títol de Campiona del Món a Budapest 2017  també a la selecció de waterpolo femení absoluta, que es va endur 4 guardons. Sens dubte, una nit màgica que va acabar amb el Campionat d'Europa de Waterpolo que aquest mes de juliol es farà a Barcelona.

La nit va començar amb les entregues als millors clubs catalans, per tot seguit premiar un seguit d'esportistes, persones i institucions per la seva trajectòria, entre els quals va ser reconegut  amb l'escut d'or de la Federació Catalana de Natació l'expresident del CN Olot, Gaspar Senis per la seva brillant dedicació com a dirigent del Club i també es va reconèixer a Beth Carnero amb la placa al mèrit per la seva trajectòria com a tècnic de promoció.

La DIADA la va rubricar el director general dels 33ns Campionats d'Europa de Waterpolo Barcelona 2018, Eugeni Ballarín, que amb el WOPIT (la mascota) va presentar les novetats del Campionat i va explicar com es desenvoluparà la competició continental aquest mes de juliol a les Piscines Picornell.