Els cursets de natació i l’escola de tennis acomiaden la temporada d’hivern 2021-22 amb una gran jornada esportiva al Club - Club Natació Olot

Socials

Els cursets de natació i l’escola de tennis acomiaden la temporada d’hivern 2021-22 amb una gran jornada esportiva al Club

Aquest dissabte 18 de juny els nens i nenes dels cursets de natació i de l’escola de tennis han pogut gaudir de la festa de cloenda de la temporada 2021-22 al Club. Ha estat una matinal genial en què tots els assistents han pogut gaudir de l’esport acompanyats de les seves famílies, etc.

Per una banda, la piscina de competició ha acollit al més d’un centenar de cursetistes que durant tota la temporada han pres part dels cursets de natació al Club. L’equip de monitors ha preparat diverses exhibicions a l’aigua per a cada grup, que han tingut com a públic de luxe als seus familiars. Enguany era la primera vegada que s’organitzava aquesta jornada, que ha tingut una bona acceptació i tothom ho ha passat genial. A més, els nens i nenes han tingut un diploma acreditatiu de la seva participació en els cursets i també han pogut refrescar-se amb un gelat.

Per l’altra banda, l’escola de tennis ha continuat amb la ja consolidada festa de cloenda d’aquesta, en què s’han preparat diversos partits d’exhibició per als jugadors més experimentats i també jocs a les pistes de tennis per als més petits. També han comptat amb els seus familiars a les grades, que els han pogut animar en tot moment durant el matí. Per acabar, els tennistes també han tingut un diploma acreditatiu de la seva participació en l’escola de tennis i una gorra del CN Olot per lluir durant els partits.

Des del Club Natació Olot volem agrair la participació dels cursetistes en els cursets de natació i l’escola de tennis durant la temporada d’hivern 2021-22, així com la seva assistència i la dels seus familiars en la jornada de la festa de cloenda d’enguany. Moltes gràcies, tenim moltes ganes de tornar-vos a veure l’any vinent!

 

18 de juny de 2022