Últimes curses de l'any pels atletes del CNO - Club Natació Olot

Atletisme

Últimes curses de l'any pels atletes del CNO

Són moltes les curses que se celebren a final d'any per acomiadar-se del vell. Sembla que hi ha remordiments de consciència per no haver corregut prou els darrers mesos. Bromes a part, els nostres atletes sí que han acomplert amb la seva dedicació de la temporada, i aquest és el resum de la participació dels components de la secció d'atletisme del Club Natació Olot en totes aquestes competicions.

El dia de Sant Esteve, a la 20a Riudellotenca de Riudellots de la Selva, una cursa urbana de Km de recorregut circular (també hi havia proves infantils), hi van prendre la sortida el juvenil Briç Jou, el júnior Amiru Barbero, els sèniors Jordi Roura, Joel VilaIhor Prissajnyi i els màsters Joan Planella i Pep Roura. S'ha de destacar el triomf per equips dels nostres i el trofeu individual del més veterà, en Pep.

El dissabte 29, alguns van anar a Les Planes d’Hostoles, per disputar la 8a edició d’aquesta Sant Silvestre de muntanya de 7.000 metres de recorregut: David Pujol (juvenil), Jordi Roura, Joel Vila i Blai Roca (sèniors), Nuri Lòpez i Andreu Senis (veterans). En aquesta ocasió en Blai Roca va acabar tercer classificat absolut.

Els atletes de promoció Marc Coll Bernat Tresserras es van desplaçar a Puigcerdà, també el dissabte, per participar en les diverses curses que formen la 6a cursa Sant Silvestre organitzada al municipi. Tant el primer com el segon van ser medallistes en les seves categories.

Les curses s’han rematat el dia 31, el dia de Sant Silvestre, amb la de Girona i la de Sant Roc d’Olot.

A la  catorzena edició de la cursa de Girona hi han anat en els atletes de promoció Nina Roig, Marc Codony i Nil Roig, així com en David Pujol (juvenil), la Clara Aulinas (júnior), en Jordi Roura, en Joel Vila i en Marc Vilamanyà (sèniors), i enJoan Planella i en Pep Roura (veterans).

Finalment, a Sant Roc, tant la Coralí Jou (promoció), com el seu germà Briç (juvenil) han pujat al podi de la seva categoria.