Dos atletes del CNO a la Cursa de Muntanya MontcalRun - Club Natació Olot

Atletisme

Dos atletes del CNO a la Cursa de Muntanya MontcalRun

Joel Vila i Marc Vilamanyà van participar el passat 7 de juliol a la Cursa de Muntanya MontcalRun. Es tracta d’una cursa de muntany dura i tècnica que comptava amb tres recorreguts diferents. El més dur era el recorregut de la mitja marató, que s’enfilava fins a dalt del cim de la Mare de Déu del Mont, feia 23 km i 1.000 metres de desnivell positiu. I pels amants de l’essència de les curses de muntanya però que no volien tanta duresa, hi havia el de 14 km i 500 metres de desnivell que arribava fins la cota 700 de la Mare de Déu del Mont.

Enguany es va disputar un nou recorregut curt de 7 km i amb poc desnivell que transitava per corriols fàcils i pistes de terra, pensada pels amants de circuits ràpids i explosius i pels que s’iniciaven al trail running.

Joel Vila, del CN Olot, va participar a la cursa de 14 km, on va aconseguir la 4a posició. I Marc Vilamanyà va disputar la cursa de 7 km on va acabar en 5a posició.