XXI Cros de Girona: 25 atletes del CNO, trofeu per Josep M Roura i medalla per Coralí Jou - Club Natació Olot

Atletisme

El circuit de les Ribes del Ter ha acollit aquest diumenge 25 de novembre la 21a edició del Cros Ciutat de Girona. Aquesta competició camp a través ha coincidit amb la quarta prova puntuable del rànquing gironí de cros – XXVIII Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i XV Trofeu Diputació de Girona i amb segona jornada del Gran Premi Català de Cros per a les categories cadet, juvenil i júnior, cosa que ha provocat la massiva participació d’atletes de tot Catalunya.

Del Club Natació Olot hi van participar un total de 25 atletes. Coralí Jou, una jove promesa, va obtenir el 5è lloc i medalla en 1.770 metres en categoria infantil, i Josep M Roura va aconseguir la victòria en els 4.500 metres en categoria Màster C masculí.