Els juvenils de waterpolo tanquen la primera fase amb una derrota - Club Natació Olot

Waterpolo

Els juvenils de waterpolo tanquen la primera fase amb una derrota

L'equip juvenil de waterpolo del CNO tanca la primera fase amb una derrota a casa del CN Premià. Malgrat això, l'equip ha aconseguit la tercera posició que els permet disputar la segona fase amb els 6 millors classificats.

El partit de Premià era intranscendent pel que fa a classificació, però no moralment. Va ser un partit on l'equip va mostrar moltes mancances, sobretot en defensa, però en aquesta segona fase els juvenils del CNO tindran l'oportunitat de jugar una altra vegada contra ells. El Premià és un dels equips que marca més a la lliga, però també dels que més n'encaixen, i per tant va ser un partit amb molts de gols. El problema en aquest cas, va ser que el rival es va sentir més còmode amb un partit d'aquestes característiques.

Els olotins tenien clar com i a qui havien de defensar, ja que el seu poder ofensiu es veu centralitzat en dos dels seus homes. Tot i això no ho van fer prou bé, ja que la gran majoria dels 15 gols van ser obra d'aquests dos jugadors. El primer quart va acabar amb un 3-2 a favor dels de Premià. El segon quart, on es van veure 11 gols, va acabar amb una diana sobre la botzina per part dels olotins que deixava el partit empatat a 8. Amb aquest resultat arribava el descans. Donava la sensació que, tot i no jugar bé, els olotins tenien el partit amb un resultat prou favorable.

El tercer quart, on havien de decantar-lo cap a favor del CNO, va ser definitiu, ja que van encaixar un 5-2 que deixava el partit força decidit. A l'última part es va intentar però anaven a remolc i les opcions no s'aprofitaven fruit dels nervis i la desesperació.

Si en aquesta segona fase el CNO vol estar a dalt, s'ha de millorar, sobretot en defensa perquè si es reben tants gols és molt difícil guanyar partits ajustats.