Empat pels juvenils de waterpolo contra el Poble Nou - Club Natació Olot

Waterpolo

Empat pels juvenils de waterpolo contra el Poble Nou

Els juvenils del club van visitar la piscina del cuer del grup sabent que tot i els números, el partit jugat a Olot va ser molt complicat, ja que vam haver de remuntar 4 gols i finalment vam poder guanyar per la mínima. El partit va ser igualadíssim en tot moment. Cap equip va marxar de dos gols en cap moment i això va fer que el final de partit fos molt emocionant amb la victòria, que hagués pogut caure dels dos bàndols. Finalment un empat va ser un resultat just pel vist a l'aigua.

El primer quart va acabar amb un parcial de 2-2. El segon va ser molt semblant i cap equip va poder marxar de dos gols al marcador i això va fer que s'arribés al descans amb un 5-5. El tercer quart també semblava que acabaria amb empat però un últim gol dels locals, on la defensa olotina va estar fluixa, va fer que comencessin l'últim període per davant amb un 7-8 a favor seu.
L'últim quart va ser bonic de veure pels espectadors però de molts de nervis pels entrenadors. El marcador es va moure molt i finalment els de la Garrotxa guanyaven d'un i als locals els quedava poc temps per empatar. Van aconseguir anotar i un 11-11 es reflectia al marcador. Quedava molt poc temps però els olotins van tenir una ocasió clara de marcar i decidir el partit. La van fallar i llavors els de Poblenou van tenir la seva però també la van errar. Un últim xut del porter olotí desviat en última instància per un jugador va obligar al porter barceloní a fer una gran parada de reflexos per evitar el gol de la victòria sobre la botzina.

Es reparteixen els punts, que en un partit així segurament és el més just pels dos equips.

Parcials: 2-2 / 3-3 / 3-2 / 3-4. Resultat final: 11 - 11.

Van jugar i anotar pel CN Olot: F. Planella (p), M. Tarrús, J. González (1), A. Casadevall (3), M. Alabau (1), M. Coma (2), J. Coma (1), J. Rubio (3), I. Ghica, G. Currius.