Natació

3a Jornada de Lliga Alevina de natació

El passat dissabte 1 de desembre el grup de nedadors alevins del CN Olot es va desplaçar a Vic per participar en la 3a Jornada de Lliga Catalana Alevina.

En aquesta jornada de lliga estaven programades les proves que correspondrien als fons i estils, és a dir, la prova de 400 metres lliures i també la prova de 200 metres estils, a més a més en aquesta ocasió s'hi afegia el relleu de 4x100 metres lliures mixtes.

Va ser una sessió competitiva que va comportar força pressió pels nedadors, ja que aquesta era la darrera oportunitat per fer temps classificatori pel Campionat de Catalunya Aleví d'Hivern.

Tot i això es van poder veure progressos en els registres que es van aconseguir en ambdues proves. Si bé és cert que en alguns casos, sobretot en la prova de 400 metres lliures, va ser complicat pels esportistes apropar-se als seus millors registres, ja que tot just feia 3 setmanes havien nedat la mateixa prova i el marge de temps per millorar-lo era molt ajustat. Tot i així es van assolir 21 noves millors marques personals. A més, en la prova de relleus mixtes els olotins van aconseguir una meritòria tercera posició.

L'equip olotí va estar format pels següents nedadors: Mariane Ahumada, Abril Coma, Miriam Chibani, Jana Calafell, Carla Gonzalez, Emma Lobato, Ariadna Piqueras, Ona Pontano, Queralt Pons, Laia Oliveras, Nina Roig, Berta Teixidor, Ona Vilarrasa, Joel Bassagañas, Pol Espuche i Roland Macias.