Bona acollida de la 25a Mitja Marató de La Garrotxa - Club Natació Olot

Atletisme

Bona acollida de la 25a Mitja Marató de La Garrotxa

Aquest diumenge 14 d’abril s’ha celebrat la 25a edició de la tradicional Mitja Marató de la Garrotxa, un número que demostra la bona acollida que té any rere any aquesta cita. Enguany també hi ha tingut lloc la 6a Cursa Popular de 10km, ambdues organitzades pel Club Natació Olot.

Amb una participació de més de 600 corredors i corredores, a les 9:30h s’ha donat el tret de sortida a aquestes dues proves tan consolidades dins el calendari de casa nostra. El seu fantàstic recorregut, el paisatge únic i els regals als finishers (un pernil pels corredors de la Mitja i un lot d’embotits pels de la Popular), fan que aquestes dues proves siguin dos dels esdeveniments imprescindibles a les agendes dels atletes.

La primera posició de la 25a Mitja Marató de La Garrotxa en categoria masculina ha estat per Nan Oliveras i Arnau Turón, amb un temps de 1h 11m 24s tots dos. En categoria femenina la guanyadora ha estat Cristina Rovira, que l’ha finalitzat amb1h 34m 01s.

Pel que fa a la 6a Cursa Popular de 10 Km, el guanyador en categoria masculina ha estat Jordi Alsina amb un temps de 31m 39s. I la primera posició femenina se l’ha emportat la Clara Aulinas del Club Natació Olot amb 41m 19s.

Aquesta 25a edició ha estat rodona, i el fantàstic temps ha permès als atletes i espectadors gaudir de les màximes comoditats i atencions: punts d’avituallament durant tota la cursa, una carpa amb refrigeris a l’arribada, guarda-roba, accés a dutxes, lavabos i l’esperada zona de massatges a càrrec de l’Escola de Massatge Integratiu.

L’organització i la Junta Directiva del CNO volen agrair a tots els participants, al gran nombre de voluntaris que hi han col·laborat, als treballadors del CN Olot, a les empreses col·laboradores, als mitjans de comunicació i a les autoritats assistents, la seva implicació i participació. També volem fer un agraïment especial a l’Ajuntament d’Olot, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Creu Roja, Mossos d’esquadra, Policia Municipal d’Olot, Protecció Civil i la resta d’entitats col·laboradores pel seu esforç en aquesta cita esportiva.

Moltes gràcies a tothom i fins a la pròxima edició!

 

Fes clic >>aquí<< per accedir a les classificacions

 

Fes clic >>aquí<< per veure totes les fotografies

 

Fes clic >>aquí<< per veure els vídeos

 

Fes clic >>aquí<< per veure fotos de les arribades