Bons resultats a la 4a Lliga Catalana Aleví - Club Natació Olot

Natació

Bons resultats a la 4a Lliga Catalana Aleví

L’equip aleví del CNO compost per 18 nedadors i nedadores van participar dissabte 19 de gener a la 4a Jornada de Lliga Catalana Aleví a les instal·lacions del Club Natació Lloret de Mar.

L’equip olotí va estar format pels següents nedadors: Mariane Ahumada, Abril Coma, Miriam Chibani, Jana Calafell, Carla Gonzalez, Emma Lobato, Ariadna Piqueras, Ona Pontano, Laia Oliveras, Nina Roig, Berta Teixidor, Ona Vilarrasa, Júlia Coll, Helena Martinez, Joel Bassagañas, Pol Espuche, Pere Ribes i Roland Macias.

En aquesta jornada estaven programades les proves de 100 metres lliures i també la prova de 100 metres papallona. En les proves per equips de relleus en aquesta ocasió es va participar en el relleu femení de 4x200 metres lliures.

Els nedadors i nedadores olotins van viure una bona sessió competitiva amb l’atractiva prova de lliures i la sempre complicada, tècnicament parlant, prova de papallona.

Els progressos dels joves nedadors es va plasmar dins de l’aigua tan pel que fa a nivell tècnic, com també en resultats, ja que es van assolir un total de 29 noves millors marques personals de les 32 proves en les quals es va participar.

Pel que fa a la prova de relleus, en aquesta ocasió es nedaven els 4x200 lliures, que es tracta de la prova de relleus més llarga amb la que es pot competir, i pot resultar difícil dosificar bé l’esforç quan es tracta d’una prova en equip. Tot i això, les nedadores del CNO van lluitar el relleu de principi a fi i van aconseguir una meritòria tercera posició.

Enhorabona a tots i totes, i a seguir treballant!