2a i 3a posició pels germans Eva i Isaac Barti a la Corriols de Foc - Club Natació Olot

Atletisme

2a i 3a posició pels germans Eva i Isaac Barti a la Corriols de Foc

El diumenge dia 10 de març va tenir lloc la cursa de muntanya Corriols de Foc, a Vallfogona del Ripollès. Aquesta cursa presentava tres traçats alternatius: l'sprint de 12 quilòmetres i 600 metres de desnivell+, la mitja marató de 22 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell+ i la de 30 quilòmetres. Enguany, la cursa de 12km va mantenir el seu traçat habitual pel torrent del Tornall i el salt de la Masica, mentre que les curses de 20 i 30km van estrenar un recorregut que passava per la Serra de Puig Estela i el Coll de Santigosa, fent cim al Puigestela per després atacar Santa Magdalena.

Del Club Natació Olot hi van participar sis atletes: David Barti, Joan Blanch, Eva Barti, Núria López, Isaac Barti i Blai Roca. Cal destacar els resultats obtinguts per dos d'ells: Eva Barti va quedar en segona posició absoluta femenina a la cursa sprint de 12km, i Isaac Barti va fer tercer absolut masculí a la cursa de 22km.