Natació

El Club Natació Olot torna a la Copa d'Espanya de Clubs de 2a divisió amb els equips masculí i femení

COPA DE ESPANYA DE CLUBS DE 2ª DIVISIÓ

Després d'una llarga espera, per fi ha arribat el dia, el Club Natació Olot torna a la copa d'Espanya de clubs amb els equips masculí i femení.

L'equip masculí, que ja va participar en la passada edició a Mataró, estarà format pels polivalents David Granados i Oscar Saura, que es troben entrenant i estudiant als EUA i vénen per aquesta especial cita. Andrés Ortiz, provinent del Ciutat d'Alcorcón. I els nedadors que es troben entrenant en el club i demostrant un gran estat de forma al llarg de la temporada Gerard Martí, Álvaro Ruiz, Albert Martí, Isaac Martí, i Xus Plana.

Per la seva banda, l'equip femení esta format per Laia Coma que a l'igual que David i Oscar estudia i entrena als EUA. Lidia Huete, qui ja ha demostrat el seu bon estat de forma en els últims nacionals. Les nedadores de l'equip màster Vane Aguilera i Fadma Feixas i les joves nedadores que encara que debutaran en aquesta competició, no hi ha dubte que estan sobradament preparades per afrontar-la, Clara Aulinas, Berta Vidal, Tania Margui, Lara Pazos i Nur Masoliver.

La competició se celebra els dies 21-22-23 de desembre en les piscines del CN Sabadell que serà el club l'amfitrió, i comptarà amb la participació de 16 equips en categoria masculina i 15 en la femenina.

Serà una competició exigent, amb un nivell altíssim de nedadors experimentats que ja han participat en mundials, europeus i fins i tot olimpíades, i que segur servirà per augmentar més, si és possible, la motivació dels nedadors del CN Olot i l'emoció per a aquest esdeveniment que és sens dubte, una de les principals cites de l'any per al Club Natació Olot.

Molta sort a tots!