Natació

Copa d'Espanya de clubs de 2a divisió

Del 21 al 23 de desembre de 2017 es va celebrar a Sabadell la XXIII edició de la Copa d'Espanya de clubs de segona divisió on el Club Natació Olot prendria part amb els seus equips masculí i femení per primera vegada en els últims 6 anys, ja que en l'edició anterior solament participaria l'equip masculí.

L'equip masculí va estar format per: Xus Planas, Albert Martí, Andrés Ortiz, David Granados, Oscar Saura, Gerard Martí, Álvaro Ruiz i Isaac Martí.
L'equip femení el formaven: Vanesa Aguilera, Fadma Feixas, Lidia Huete, Laia Coma, Lara Pazos, Clara Aulinas, Berta Vidal, Tania Margui i Nur Masoliver.

En la competició van prendre part clubs d'altíssim nivell i gran història com poden ser el CN Sabadell, CN Barcelona, Churriana, Getxo, Club de Tennis Elx o el EM El Olivar. Malgrat la gran competència els nedadors del CN Olot van competir de tu a tu fins a l'últim moment, aconseguint un 11è lloc en categoria femenina en el seu retorn a aquesta competició. Així com un 15è lloc en categoria masculina sense poder revalidar el 6è lloc aconseguit en la Copa de l'any anterior.

D'altra banda, en els resultats a nivell individual es van aconseguir nombroses millores, tant de llocs d'inscripció, així com un total de 31 millors marques personals, 3 d'elles en les proves de relleus.

Destacada va ser la competició de Clara Aulinas que va aconseguir rendir a un altíssim nivell i una notable millora en totes les seves proves així com una mínima en la prova de 200 esquena per al Campionat d'Espanya d'Estiu que se celebrà a Sevilla.

Felicitats a tot l'equip per l'esforç durant la competició i dedicació en els mesos anteriors de preparació. Sens dubte que per a la pròxima edició aquest equip tornarà a intentar-ho amb la mateixa il·lusió i molta més experiència.