2n lloc pels infantils del CNO a la Copa Catalana Infantil del Grup D - Club Natació Olot

Natació

2n lloc pels infantils del CNO a la Copa Catalana Infantil del Grup D

Aquest diumenge 2 de juny es va disputar la Copa Catalana Infantil de natació del Grup D a les instal·lacions del Club Natació Olot. Vuit clubs es disputaven la victòria d’aquesta copa: el CE Inef Lleida, el CN Badalona, el CN Figueres, el CN Premià, el CEN Balaguer, el GEIEG, el NC Torelló i el CN Olot.

Va ser una competició amb moltes emocions, on cada nedador havia d’intentar sumar el màxim de punts en les proves que nedava. Es van disputar totes les proves, repartides entre dues sessions de matí i tarda.

Els nedadors i nedadores del CN Olot que van participar en aquesta copa van ser: Diana Arnoso, Aina Arrebola, Mar Artola, Marc Codony, Marc Gifreu, Núria Marguí, Laia Martínez, Júlia Morera, Nil Roig, Marta Sidera, Gemma Surroca, Aura Vilarrasa, Robert Zoitanu. Tots i totes van competir a un gran nivell, aconseguint un total de 21 millors marques personals, i algunes d’elles molt a prop de ser mínimes pels Campionats d’Espanya.

Quan faltaven només dues proves per acabar la competició, el CN Olot anava en tercera posició, per darrere del CN Figueres i el CN Premià. Però finalment, després dels 1500 lliures i els relleus, el CN Olot va aconseguir ascendir en segona posició en aquesta classificació general per clubs, superant al CN Premià, però quedant-se a gairebé 100 punts del CN Figueres.

Enhorabona a tots i a totes per aquesta copa d’argent!

Pots veure totes les fotografies de la competició fent clic aquí.