4t lloc pels alevins de natació a la Copa Catalana Alevina - Club Natació Olot

Natació

4t lloc pels alevins de natació a la Copa Catalana Alevina

El passat diumenge 2 de juny, en sessió de matí, es va dur a terme la Copa Catalana Alevina a la piscina del Club Esportiu Àgora, a Sant Esteve de Sesrovires.

El programa de la competició estava format per les proves de 400 metres lliures, 200 metres estils i les 4 proves de 100 metres de cadascun dels estils. Finalment hi havia programada la prova de 8X50 metres lliures mixte.

L'equip olotí va estar format pels següents nedadors: Mariane Ahumada, Abril Coma, Miriam Chibani, Emma Lobato, Ariadna Piqueras, Queralt Pons, Nina Roig, Berta Teixidor, Laia Oliveras, Joel Bassagañas, Pol Espuche i Roland Macias.

Els joves nedadors olotins van acabar la Lliga Catalana demostrant l'augment de nivell que s'ha pogut observar durant tota la temporada, i van afrontar aquesta copa amb molt bones sensacions. Aquest progrés de millorar dia a dia els registres obtinguts en competicions anteriors es va notar en aquesta jornada, on van aconseguir un total de 13 millors marques personals. Gràcies als punts aconseguits els alevins del CN Olot es van situar en quarta posició del grup D.

Felicitats a tot l'equip!!!