Molt bona actitud dels joves alevins en la final de la Copa alevina de natació a Manresa - Club Natació Olot

Natació

Dissabte, 3 de juny de 2017.

Un grup de nedadors de l'equip aleví del Club Natació Olot es va desplaçar a Manresa per participar en la final de la Copa de la seva categoria.
La competició es va disputar a les instal·lacions del Club Natació Minorisa, en una sessió de matí.
El programa de la competició estava conformat per les proves de 200 metres i les de 100 metres de tots els estils i també per les proves de relleus de 8X50 lliures mixtes i els 4X100 metres estils de cada categoria, femení i masculí respectivament.
L'equip olotí després de les 7 jornades de lliga disputades durant tota la temporada va quedar enquadrat en el grup "B", compost per 12 equips catalans classificats entre la 12a i a la 24a posició.
Els joves nedadors olotins van demostrar una molt bona actitud i sobretot unes ganes enormes d'aportar cadascú el seu granet de sorra per seguir sumant punts per l'equip.
En les proves de 200 metres es van aconseguir fantàstics resultats, ja que els nedadors que hi van participar van assolir millores molt significatives en relació a les seves millors marques anteriors.
En les proves de 100 metres es van igualar moltes de les marques que ja es tenien acreditades prèviament, tot i que va costar assolir millores destacables de les millors marques personals.
Després del transcurs de la sessió competitiva, l'Olot va quedar classificat en la posició 10 dels 12 clubs participants.

Aquesta classificació atorga a l'equip de la capital de la Garrotxa la 22a posició de Catalunya de la categoria alevina.