Després de més de 20 anys la selecció espanyola de waterpolo i Blai Mallarach aconsegueixen arribar fins a les semifinals a Tòquio - Club Natació Olot

Waterpolo

Després de més de 20 anys la selecció espanyola de waterpolo i Blai Mallarach aconsegueixen arribar fins a les semifinals a Tòquio

Blai Mallarach continua fent història als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, aconseguint superar als quarts de final a la selecció dels Estat Units (8-12). El waterpolista de la selecció espanyola, format al Club Natació Olot, té moltes opcions de guanyar les medalles d'or o de plata en aquests jocs. Des dels jocs olímpics de Sidney 200, ara fa més de vint anys, que la selecció espanyola de waterpolo no aconseguia una fita com aquesta.

Fins al moment l’equip ha marcat una trajectòria impecable: amb sis partits i sis victòries, que els posicionen com a possibles favorits per aconseguir la victòria a Tòquio. El pròxim partit serà contra Sèrbia o Itàlia, campiona olímpica i del món respectivament.

Des del Club desitgem molta sort amb en Blai i també a tot l’equip perquè tornin a casa amb una gran actuació, i esperem que també amb alguna medalla olímpica! Moltes felicitats per tot el que estàs aconseguint, Blai.

Fotografia: Federació Espanyola de Natació

 

5 d'agost de 2021