Blai Mallarach ho intenta, però no aconsegueix la medalla de bronze amb el combinat de la selecció espanyola a Tòquio - Club Natació Olot

Waterpolo

Blai Mallarach ho intenta, però no aconsegueix la medalla de bronze amb el combinat de la selecció espanyola a Tòquio

Finalment no ha pogut ser i el jugador olotí, format al CN Olot, Blai Mallarach no ha pogut aconseguir guanyar alguna medalla en els jocs olímpics de Tòquio. Ha estat una aventura molt destacada, ja que feia més de vint anys que la selecció espanyola no arribava a poder optar a les medalles, però aquesta no va poder superar al combinat d’Hongria, que va ser millor.

Volem donar la nostra més sincera enhorabona amb en Blai i a tots els garrotxins, amb passat al Club Natació Olot, que van participar en aquests jocs. Xavier Buch va arbitrar la seva segona final olímpica de waterpolo, demostrant el gran nivell de l’esport català. També a Jordi Jou, que ha format part del cos tècnic de la Federació Espanyola de natació, i que comptava amb quatre nedadors del club que entrena, el CN Sant Andreu, a la convocatòria.

Enhorabona a tothom i moltes felicitats pel vostre esperit de superació. Estem molt orgullosos de vosaltres i que porteu el nom d’Olot, de la Garrotxa i dels vostres orígens al Club amb el cap ben alt arreu del món!

Fotografia: Fedarció Catalana de Natació

9 d’agost de 2021