Olot reconeix l’èxit del primer equip de waterpolo amb un acte a l’Ajuntament - Club Natació Olot

Waterpolo

Olot reconeix l’èxit del primer equip de waterpolo amb un acte a l’Ajuntament

Aquest dimecres a les vuit del vespre, el primer equip de waterpolo del Club Natació Olot ha rebut un acte de reconeixement pel seu ascens a la Primera Divisió Catalana, per a la pròxima temporada.

L'acte, organitzat per l'Ajuntament d'Olot, ha consistit amb una recepció de tots els jugadors, tècnics de l'equip i membres del Club. El periodista Òscar Cabana ha estat l'encarregat de conduir aquest acte, presidit pel primer tinent d'alcalde de la ciutat, el Sr. Estanis Vayreda.

Durant l'acte, els jugadors del Club han pogut expressar la seva emoció per aquesta temporada perfecta i també hem escoltat la valoració dels entrenadors de waterpolo, Jan Ibern i Ferran Serra, d'aquesta immillorable temporada, en què no han perdut cap partit i s'han proclamat equip de Primera Divisió Catalana.

Jan Ibern (entrenador del primer equip): "Només tinc paraules d’agraïment, hem estat a l’altura del que s’esperava, creant un equip unit dins i, sobretot, fora de l’aigua."

La presidenta del CN Olot també ha dirigit unes paraules a tots els assistents, en què ha pogut destacar la importància de l'esport i dels seus valors, i ha donat l'enhorabona a tot l'equip per tant de treball i esforç, aconseguint l'ascens a Primera Divisió Catalana.

Gemma Soy (presidenta del Club Natació Olot): "El conjunt de tots els valors del Club fan que avui celebrem aquesta important fita".

Tots els jugadors, entrenadors i representants del Club han rebut un reconeixement i l'obsequi de l'Ajuntament d'Olot; recordatori de l'acte i l'efemèride, per finalment, poder signar el Llibre d'Honor de la Ciutat. Enhorabona a tot l'equip, tècnics i a tothom que ha fet possible aquest gran èxit del waterpolo olotí. Molta sort per aquesta següent temporada a Primera Divisió Catalana.

 

29 de juliol de 2021