El primer equip de waterpolo del CN Olot aconsegueix el seu objectiu i arriba a la 1a Divisió Catalana - Club Natació Olot

Waterpolo

El primer equip de waterpolo del CN Olot aconsegueix el seu objectiu i arriba a la 1a Divisió Catalana

Els nois de Jan Ibern ho han aconseguit i aquesta següent temporada jugaran a la 1a divisió catalana. Ha estat una temporada mangífica, amb la qual només faltava poder obtenir el màxim èxit possible, aconseguint pujar de categoria. Finalment, tot i haver de fer-ho amb les condicions de la pandèmia al damunt, aquest passat cap de setmana, Olot va ser una festa.

Han estat anys intentant aconseguir aquest objectiu i aquest grup ho ha fet possible! Va ser un cap de setmana intens, ja que el play-off es va disputar a doble partit durant dos dies consecutius. L'equip va haver de superar moments exigents físicament i mentalment, però l'actitud i les ganes de tot l'equip d'aconseguir l'objectiu de l'ascens va fer que superessin els dos partits amb un nivell magnífic.

El partit d'anada va ser a les piscines de l'AE Santa Eulàlia, a l'Hospitalet de Llobregat. L'equip hi va arribar amb unes ganes increïbles de poder donar el millor de si mateix. El matx va començar molt ajustat, en què la igualtat va ser la tònica del partit durant les dues primeres parts. Tot i això, a partir de la tercera part, els nois de Jan Ibern van aconseguir molta fortalesa física, que els va permetre obtenir la victòria per 6-13. La clau va ser la defensa, en què van fer un gran partit per emmarcar, estant molt concentrats i aturant els seus millors jugadors.


 

Amb aquest magnífic resultat, el CN Olot va rebre l'endemà els seus rivals a casa. Va ser un partit rodó en què, respectant totes les mesures COVID-19 actuals, el públic va acompanyar en tot moments als jugadors. Es trobava a faltar un ambient tan motivat amb el seu equip, en què en tot moment van animar als jugadors per aconseguir la victòria. El partit en si va ser intens durant el començament, ja que l'equip rival va anar per davant durant els primers minuts. Tot i això, el CN Olot va saber imposar el seu ritme de partit, tan bon punt va aconseguir posar-se per davant. A partir d'aquest moment, l'AE Santa Eulàlia ho intentava, però en tot moment el partit va estar en les mans dels olotins.


Jan Ibern (entrenador del 1r equip): "Estem molt contents després d'estar un any treballant per aquest objectiu. Penso en els jugadors i els familiars que ens han donat suport durant tot l'any. Ha estat una temporada molt maca i ara toca descansar, i després pensar en tot el que vindrà".


 

Finalment, amb el partit acabat, el primer equip de waterpolo del CN Olot va aconseguir proclamar-se equip de 1a Divisió Catalana, després d'una temporada perfecta en què no han conegut la derrota. La Junta Directiva del Club, amb la presidenta al capdavant, i diverses autoritats de l'Ajuntament d'Olot van rebre als jugadors i els van donar l'enhorabona per aquest ascens històric, que esperem que sigui la primera de moltes grans notícies del waterpolo olotí.


AE Santa Eulàlia vs. CN Olot (absolut A)

Parcials del partit: 2-3, 1-3, 3-4 i 0-3
Resultat final: 6-13

Pel Club Natació Olot van jugar: Biel Segura, Àlex López (1), Marc Duran, Arnau Casadevall (1), Sergi Colomer (3), Marc Coma (2), Fran Luque, Joel González, Joan Ventolà, Marc Alabau (3), David Roura, Arnau Abel (3) i Ferran Planella.CN Olot (absolut A) vs. AE Santa Eulàlia

Parcials del partit: 2-2, 4-1, 3-3 i 2-1
Resultat final: 11-7

  Pel Club Natació Olot van jugar:   Biel Segura, Àlex López (1), Marc Duran (2), Arnau Casadevall (3), Sergi Colomer (1), Marc Coma (2), Fran Luque, Joel González, Adrià Molina (1), Marc Alabau, David Roura, Arnau Abel (1) i Ferran Planella.

19 de juliol de 2021