Maribel Morillas campiona d’Espanya de triatló de llarga distància en la categoria 50-54 femenina - Club Natació Olot

Triatló

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el Campionat d’Espanya de Triatló de llarga distància a Platja d’Aro (Baix Empordà), i en què la triatleta del Club Natació Olot, Maribel Morillas, va aconseguir quedar campiona d’Espanya de la categoria 50-54 femenina, amb un temps de 12.59.45. La competició va comptar amb alguns dels esportistes destacats de la modalitat en l’actualitat, com podien ser Eneko Llanos, Judith Corachán o Cameron Brown.

Ha estat un campionat d’Espanya disputat, en què tothom va donar el millor de si mateixos per aconseguir fer-se amb la primera posició. Des del Club estem molt contents de celebrar aquesta victòria de la Maribel. Enhorabona per aquest èxit, estem molt feliços de veure com aconsegueixes els teus objectius.