Els nedadors del CN Olot tanquen la temporada esportiva participant en el Campionat d’Espanya Absolut-Júnior amb uns grans resultats - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors del CN Olot tanquen la temporada esportiva participant en el Campionat d’Espanya Absolut-Júnior amb uns grans resultats

El Club Natació Olot ha participat en el Campionat d'Espanya Open Absolut-Júnior, celebrat aquesta passada setmana a Las Palmas de Gran Canaria. Amb aquesta gran competició, la secció de natació del Club ha posat punt final a l'actual temporada 2020-2021.

Álvaro Ruiz de Cañas, Júlia Morera i Aura Vilarrasa han estat els nedadors que han participat en el campionat. Destacar que és la primera vegada en què la Júlia i l'Aura han participat en un campionat d'Espanya com aquest, fet que ha ajudat a fer que les nedadores hagin preparat amb molta il·lusió i ganes de superació aquesta jornada. Per altra banda, l’Álvaro ja ha pres part en altres competicions importants similars, però aquesta serà l’última competició abans que el jove nedador comenci la seva aventura als Estats Units.

La competició va tenir lloc des del 3 fins al 7 d’agost, en què els tres nedadors van competir en diverses proves amb els rivals més en forma i destacats del país. Els nedadors han preparat amb moltes ganes durant tot l’any aquest moment, un dels més esperats de la temporada, en què han treballat amb especial intensitat durant aquestes últimes setmanes.

Gran jornada en què van poder millorar constantment les seves millors marques personals, superar un rècord absolut del Club i buscar les millors posicions en cada prova. Els resultats van ser excel·lents per part dels nedadors i donem l’enhorabona a tot l’equip i als tècnics de la secció per la feina feta durant la temporada. Amb aquesta última competició es comencen les vacances d’estiu! Ens veiem a finals de mes per tornar a començar una nova i emocionant temporada esportiva al CN Olot!

 

⠀Resultats destacats dels nedadors del Club Natació Olot:

Aura Vilarrasa

  • 9a posició en 200 m esquena
  • 15a posició en 100 m esquena

 

Júlia Morera

  • 9a posició en 800 m lliures i millor marca personal.
  • 10a posició júnior en 1500 m i rècord absolut del Club amb 17.30.19.
  • 10a posició júnior en 400 m lliures i millor marca personal.

 

Álvaro Ruiz

  • 42a posició absolut i 12a posició jove en 100 m lliures

 

 

CAMPIONAT D'ESPANYA OPEN ABSOLUT-JÚNIOR

(Las Canarias)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 9 d'agost de 2021