Més de 30 millors marques personals dels nedadors alevins del CN Olot durant la Copa Catalana Alevina a Sitges - Club Natació Olot

Natació

L’equip aleví del Club Natació Olot va participar ahir en a la Copa Catalana Alevina del grup E1, que es va dur a terme a les instal·lacions del Club Natació Sitges. El grup de competició estava composat per els següents clubs: CEN Balaguer, AN Gramanet, CN Molins de Rei, Manyanet CN, CN el Prat de Llobregat, GEN Roses, CN Sallent, CN Sitges, CN Vallirana i el CN Olot.

Va ser una competició exigent de dues sessions, matí i tarda, on tots els integrants de l’equip van prendre part en 3 proves individuals. El fet que fos una competició per equips va comportar un plus extra de motivació per tots els nedadors, tal com es va demostrar en els registres aconseguits en les diferents proves en les quals es va participar.

Convé destacar el relleu mixta de 4X200 lliures que van aconseguir una magnífica 1a posició, lluitant des de l’inici de la prova fins al final per endur-se la victòria. En la sessió de la tarda també hi va haver bons temps, que va deixar una bona actuació dels alevins, aconseguint una meritòria 4arta posició final i aconseguint 32 noves millors marques personals.