El CN Olot formarà part del projecte pioner de la digitalització de l'esport català - Club Natació Olot

Últimes Notícies

El CN Olot formarà part del projecte pioner de la digitalització de l'esport català

Avui s'ha anunciat oficialment, en roda de premsa a l'Ajuntament d'Olot, que la ciutat d'Olot i algunes de les seves entitats formaran part del projecte de la digitalització de l'esport català. Com a entitat històrica i social més gran de la comarca, el CN Olot participarà en aquest pioner projecte que dotarà els equipaments esportius amb un sistema de càmeres amb intel·ligència artificial que permetrà donar cobertura a les competicions, un punt decisiu per l'aposta de l'esport local, del territori i dels seus habitants.

Aquesta innovadora i prometedora iniciativa, impulsada per la Fundació Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), permetrà fomentar l'esport local i de base, de manera que tothom, des de qualsevol dispositiu, tingui la possibilitat de seguir l'actualitat esportiva de les entitats i clubs participants. Per part del Club Natació Olot, i la resta d'entitats olotines com la Unió Esportiva Olot, Club Bàsquet Olot, Club Volei Olot, Club Hoquei Olot i Club Patinatge Artístic Olot, és una gran eina que pot fer arribar la natació, el waterpolo i la resta d'esports federats a casa dels aficionats, una gran notícia que promet donar visibilitat i ajudar a la promoció de l'esport.

La plataforma de continguts digitals de l'esport català es va presentar durant el mes de març, a través del projecte EsportPlus.tv, amb l'objectiu d'arribar a instal·lar càmeres en fins a 1.300 equipaments esportius d'arreu del territori, i arribant a retransmetre més de 2.000 esdeveniments esportius cada setmana.

Font: Ajuntament d'Olot

2 de setembre de 2021