Comença la nova temporada 2021-2022 al CN Olot - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Comença la nova temporada 2021-2022 al CN Olot

Amb el mes de setembre començat, hem tornat de les vacances amb la nova temporada 2021-2022 per a tots vosaltres que formeu part de la família del Club Natació Olot. Estem molt contents de començar un nou any esportiu, ple d’activitats, esport, benestar i salut, amb tots els socis, usuaris i esportistes.

Nou anunci d'hivern (Olot Televisió)

El passat 30 d’agost van començar els entrenaments les seccions esportives, en què ja han tornat a preparar la nova temporada i competicions. Sabem que l’esforç, el treball diari i la passió per desenvolupar l’esport que més estimen, els permetrà superar-se i intentar assolir els seus reptes i objectius. Només recordar que és imprescindible presentar tota la documentació necessària per començar la temporada amb regularitat, i que es pot consultar a l’apartat corresponent de cada secció esportiva a la pàgina web.

Aquest dilluns 13 de setembre també es va començar la nova temporada de les activitats dirigides, en què els socis i usuaris inscrits poden gaudir d’una oferta amb múltiples combinacions horàries i diverses sessions: Zumba, aiguagim, aiguahit, Bodypump, cycling, tonificació, steps, ioga, manteniment, etc. Podeu consultar tota la graella a la secció d’activitats dirigides a la pàgina web.

Finalment, amb quasi tot engegat, només ens queda esperar amb moltes ganes l’inici dels cursets (natació per a la mainada, cursets per a nadons, embarassades i adults) i l’escola aquàtica de natació a partir del divendres 1 d’octubre. Tamb-é podeu consultar tota l'oferta d'aquesta al nou catàleg d'activitats dirigides i esportives.

Tenim moltes ganes de comptar amb tots vosaltres en aquesta nova i engrescadora temporada. El secret per aconseguir-ho és començar! Us esperem!

 

14 de setembre de 2021