3 esportistes garrotxins, formats al Club Natació Olot, participaran en les olimpíades de 2021 a Tòquio - Club Natació Olot

Últimes Notícies

3 esportistes garrotxins, formats al Club Natació Olot, participaran en les olimpíades de 2021 a Tòquio

Aquestes començaran aquest divendres 23 de juliol, després de veure's endarrerides durant un any per culpa de la pandèmia, i tindran lloc fins a principis del mes d’agost al país asiàtic, amb la presència de diversos esportistes formats al CN Olot:

  • Jordi Jou: tècnic de natació del Club Natació Sant Andreu, ha aconseguit grans èxits de natació amb els seus nedadors, aconseguint el campionat d'Espanya, i va ser escollit com a millor entrenador de natació d'Espanya el 2015. Com a nedador va guanyar diverses medalles en els Campionats de fons nacionals amb el Club Natació Sant Andreu.

  • Xavier Buch: àrbitre de waterpolo amb gairebé trenta anys exercint, és reconegut com un dels millors internacionalment, i aquesta és la segona vegada que participarà com a àrbitre de waterpolo en uns Jocs Olímpics d'estiu.

 

  • Blai Mallarach: jugador de waterpolo del Club Natació Atlètic Barceloneta des del 2016, és medallista del Campionat del Món de waterpolo, del Campionat d'Europa i dels Jocs Mediterranis, participant també en els Jocs Olímpics d'estiu de Rio 2016 i Londres 2012.

  

Tots ells, que han crescut al Club, estaran a la capital japonesa per prendre part en aquesta cita esportiva, que comença aquest 23 de juliol, i que és la més important i valorada en àmbit internacional. Els millors esportistes del món estaran en aquesta competició, i estem molt orgullosos de veure a gent formada al Club Natació Olot, amb orígens a la Garrotxa. Des del Club continuem diàriament amb la nostra tasca de promocionar i fer arribar l'esport a tothom. El nostre objectiu és ensenyar als esportistes que en un futur poden arribar a ser dels millors en la seva disciplina.

Enhorabona a tots tres per aconseguir els vostres objectius, us desitgem molta sort en tot el que us proposeu!

22 de juliol de 2021