Gran festa de cloenda de les Activitats d'Estiu per acomiadar la temporada de vacances al Club - Club Natació Olot

Socials

Gran festa de cloenda de les Activitats d'Estiu per acomiadar la temporada de vacances al Club

Aquest dissabte, 4 de setembre, s'ha organitzat la festa de cloenda de les Activitats infantils i juvenils d'Estiu del Club Natació Olot, amb la que es va posar punt final a la temporada de vacances i estiu al Club. Ha estat una jornada en què els nens i nenes cursetistes han gaudit d’un dia en què la mainada era la protagonista principal: organitzant exhibicions, proves i jocs, conjuntament amb tot l’equip de monitors que els han acompanyat durant tot l’estiu.

Seguint com en altres anys, a la piscina de competició s’hi han dut a terme les demostracions aquàtiques, en què els cursetistes van demostrar als seus familiars (pares, mares, germans, etc.) els coneixements adquirits durant aquestes setmanes. Sense faltar la tan merescuda medalla a podi dels campions i campiones, un moment especialment important pels més petits i petites, ja segurament ha estat de les primeres vegades que han pogut obtenir aquest preciat premi.

A la zona enjardinada es va poder gaudir d’activitats amb inflables ben diferents, amb els quals la mainada van poder gaudir i saltant, ballant i lliscant amb l’aigua d’aquests. El rocòdrom, la pista d'obstacles, i el túnel d'aigua, entre d'altres, han proporcionat multitud de rialles i grans moments durant aquest especial dia.

El Club Natació Olot vol agrair a tots els cursetistes la seva participació en aquesta nova edició de les Activitats infantils i Juvenils d'Estiu i també felicitar i fer menció especial a la gran tasca de tots els coordinadors de les activitats, monitors, premonitors, per la gran feina feta. Desitgem que poder-nos tornar a trobar en les següents edicions, en què puguem seguir gaudint tots plegats d’unes setmanes tan especials pels nens i nenes, els seus familiars i per al Club.
 

No us perdeu les fotos i vídeos d'aquesta especial i divertida jornada de cloenda!

 

Accediu al recull històric de les imatges de les Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu 2021:

 

 

4 de setembre de 2021