Flexibilització de les mesures vigents per la COVID-19 a partir del 8 de febrer - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Flexibilització de les mesures vigents per la COVID-19 a partir del 8 de febrer

Aquest dijous la Generalitat de Catalunya i el PROCICAT han anunciat en roda de premsa la flexibilització d’algunes limitacions adoptades per combatre la COVID-19. A l’espera de la seva publicació al DOGC, sembla que aquestes mesures estaran vigents del 8 al 21 de febrer. En aplicació d’aquesta flexibilització, els principals canvis que afecten el Club són:

 • Posada en marxa del gimnàs i les activitats dirigides:
 • Sala de fitness i musculació: amb limitació del 30% de l’aforament, reserva prèvia i ús obligatori de la mascareta durant la realització de les activitats. No es podrà fer ús dels vestidors.
 • Activitats dirigides: posem en marxa la graella d’activitats dirigides, també les aquàtiques, amb grups de màxim 6 usuaris. Veient la bona acollida de les activitats a l’aire lliure, i que han fet que els usuaris hagin gaudit de l’esport en un entorn natural immillorable, ens complau informar que,  sempre que la meteorologia ho permeti, seguirem oferint algunes de les sessions de la graella a l’exterior (zona enjardinada, terrassa del bar, zona frontó, etc.).
   
 • Cursets de natació per adults: reiniciem l’activitat en grups de màxim 6 persones.
   
 • El bar de la terrassa del Club veu ampliat en una hora el seu horari en cada torn: matins de 7.30 a 10.30 i migdies de 13.00 a 16.30 h.

 

Tot i que estem a l’espera de la publicació oficial del DOGC, lamentablement sembla que les noves flexibilitzacions no ens permetran reiniciar els següents serveis:

 • Cursets de natació per a la mainada
 • Cursets per a embarassades
 • Cursets de nadons

 

Continuen sense canvis l’ús de les piscines i els serveis a l’aire lliure (tennis, pàdel i frontó): amb reserva prèvia, aforament limitat i ús obligatori de la mascareta fins a l’inici de l’activitat. Els usuaris de les piscines poden fer ús dels vestidors.

És una gran notícia començar a recuperar el funcionament habitual del Club. En aquests moments incerts, la nostra voluntat és adaptar-nos de la millor manera i continuar oferint el millor servei possible tot i les dificultats. Cada vegada tenim més a prop recuperar la normalitat i gaudir del nostre Club com abans.

 

5 de febrer de 2021