Nova pròrroga de les limitacions i restriccions per la COVID-19 fins al 7 de febrer - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Nova pròrroga de les limitacions i restriccions per la COVID-19 fins al 7 de febrer

Continua l’aturada de la pràctica esportiva a l’interior de les instal·lacions, exceptuant la natació, el tennis i pàdel. A l’espera de la publicació al DOGC, tot indica que les limitacions i restriccions adoptades fa unes setmanes per la Generalitat de Catalunya i el PROCICAT seguiran en actiu fins al 7 de febrer.

Queden afectats el gimnàs, les activitats dirigides a l’interior i els cursets,  que no es podran realitzar fins a la nova data. No hi ha canvis en les restriccions horàries del bar de la terrassa del Club (obert matí de 7.30 a 9.30 i migdia de 13 a 15.30 h). Per altra banda, l’aturada de les competicions esportives queda a l’espera de noves indicacions per part de les autoritats.

La pràctica d’activitats com la natació, el tennis i pàdel no es veu afectada i els socis poden continuar utilitzant aquests serveis com fins ara, complint amb les mesures indicades pel Club: ús obligatori de la mascareta fins abans d’iniciar l’activitat, distància de seguretat, aforament limitat i reserva prèvia. Tampoc hi ha canvis en els entrenaments de les seccions esportives, l’escola de tennis i activitats extraescolars.

Continuen les activitats dirigides a l’aire lliure, organitzades de dilluns a dissabte pel nostre equip de fitness. Entre setmana es faran diverses sessions adaptades a cada grup i el dissabte es farà una sessió exclusivament de cycling. Poden participar-hi tots els inscrits a les activitats dirigides i abonats del gimnàs. De dilluns a divendres només cal enviar un correu a fitness@cnolot.cat amb el nom i cognoms. Dissabte cal fer reserva prèvia des del portal de reserves del Club.

També es podrà continuar participant, còmodament des de casa, a les activitats dirigides online a través de YouTube i Instagram, obertes a tothom.

Anirem informant de qualsevol novetat al respecte. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

 

22 de gener de 2021