Nota informativa per als socis i sòcies - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Nota informativa per als socis i sòcies

Benvolgut soci/Benvolguda sòcia,

 

Vivim un moment d’incertesa que ens obliga a adaptar-nos constantment a noves situacions.

Durant totes aquestes setmanes, des del tancament del Club el passat 13 de març, hem estat treballant molt intensament per poder mantenir les instal·lacions en les millors condicions tot optimitzant al màxim els recursos i costos. Compartim i analitzem amb nombrosos grups de treball d'àmbit local, provincial i nacional les diferents propostes, comunicats i normatives que van sorgint,  alhora que treballem en diferents comissions per tal de complir, amb les millors garanties i condicions, tots els protocols que dia rere dia es van publicant.

Volem tornar a obrir el Club amb les màximes garanties de seguretat i mesures d’higiene, tan bon punt les disposicions ho permetin. En les darreres hores el govern central ha publicat un primer pla de desconfinament progressiu (fase 1) que, tot i que de moment no ens afecta de manera directa, ens ofereix una idea de com es poden anar succeint els esdeveniments a partir d'ara.

Per tot això us demanem que ens continueu donant la confiança i el suport que necessitem per poder tirar endavant. Ara us necessitem a tots optimistes: cal pensar que cada dia estem més a prop de tornar a omplir les instal·lacions amb tots vosaltres, els socis i esportistes, que sou la nostra gent.

No volem acomiadar-nos sense donar-vos les gràcies pel vostre suport i solidaritat davant d’una de les situacions més excepcionals mai viscudes pel nostre Club.

Desitgem que tingueu salut i us enviem una salutació ben cordial.

 

La Junta Directiva
Olot, 11 de maig de 2020

Descarrega la nota en PDF