Aquest diumenge vine a mullar-te per l'esclerosi múltiple i col·labora amb una bona causa - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Aquest diumenge vine a mullar-te per l'esclerosi múltiple i col·labora amb una bona causa

Aquest diumenge, 12 de juliol de 10 a 14 h, la Fundació per l’Esclerosi Múltiple celebrarà una nova jornada del “Mulla’t”. Com és habitual des de fa anys, el Club Natació Olot col·laborarà amb una causa que té com a objectiu conscienciar a la societat d’una malalta crònica neurodegenerativa a través d’un salt a l’aigua lúdic i participatiu.

Enguany, aquest dia serà bastant diferent del viscut durant altres edicions. Les afectacions a la COVID-19 fa que s’hagin suspès les activitats lúdiques i participatives que tenien lloc durant la jornada per motius de seguretat, però es comptarà amb el salt i remullada a l’aigua com a eix principal de la jornada.

Perquè tothom tingui l’oportunitat de fer-ho respectant les mesures de seguretat, es donarà el tret de sortida a les 12 h i seguidament es realitzaran tants salts com els assistents tinguin ganes de fer. Ens agradaria poder comptar amb la vostra presència en aquesta jornada solidària tan multitudinària i animar-vos a contribuir i nedar per millorar la vida de les persones amb esclerosi múltiple. Entre tots i totes podem posar el nostre granet de sorra, us esperem!

 

  • També podeu contribuir comprant els productes solidaris de la Fundació Esclerosi Múltiple des de la seva botiga oficial.