El Club Natació Olot inaugura oficialment les noves instal·lacions de la primera fase de reforma i ampliació - Club Natació Olot

Últimes Notícies

El Club Natació Olot inaugura oficialment les noves instal·lacions de la primera fase de reforma i ampliació

El pròxim divendres 7 de febrer a les 12 del migdia, se celebrarà la inauguració oficial de les noves instal·lacions i equipaments del Club Natació Olot. Ha estat un procés que, després d’un any, ha permès reformar i actualitzar els espais més antics del Club amb una nova sala d’aigües, un  nou gimnàs reformat i una nova piscina exterior.

A l’acte hi assistiran diverses autoritats del món de l’esport institucional català, clubs esportius i altres convidats destacats, i tindrà lloc a la platja de la nova sala d’aigües. Serà una jornada oberta a tots els socis/es i abonats/es, que podran viure aquest dia tan especial pel Club, amb la descoberta d’una placa commemorativa i els parlaments per part de les autoritats, convidats i de la presidenta del Club. La jornada acabarà amb un pica-pica per a tots els socis/es i abonats/des al bar de la Terrassa del Club per celebrar el prometedor futur que el Club Natació Olot té per davant.

 

Per poder realitzar l’acte d’inauguració, informem als nostres socis/es i abonats/es que la sala d’aigües, el gimnàs i les sales d’activitat dirigides estaran tancades per a la seva activitat esportiva

  • Sala d’aigües: tancada d’11 a 13.30 h
  • Gimnàs i sales d’activitats dirigides: tancades d’11.30 a 13.30 h

 

Des del Club Natació Olot estem molt orgullosos de poder comptar amb tots els socis i sòcies en una data com aquesta, en què el Club creix una mica més, gràcies al seu suport i confiança. Amb aquesta inauguració, els nous espais se sumen a la resta d’equipaments, ja existents, que fan que de les instal·lacions del Club siguin úniques a La Garrotxa com són la seva piscina interior de competició, 4 pistes de tennis, 3 pistes de pàdel, servei de bar i camp de futbol.