La inauguració oficial de les noves instal·lacions del Club Natació Olot ja és una realitat - Club Natació Olot

Últimes Notícies

La inauguració oficial de les noves instal·lacions del Club Natació Olot ja és una realitat

El passat divendres, 7 de febrer, va ser una jornada molt especial per a tothom que forma i ha format part del Club Natació Olot amb la celebració de la inauguració oficial de les noves instal·lacions. Aquesta fita és el resultat d’un procés laboriós que va començar anys abans amb la voluntat de poder renovar els espais i equipaments més antics del Club. Va ser gràcies al soci i a la Junta directiva del Club que es va poder tirar endavant amb un procés participatiu que va donar com a resultat la proposta guanyadora del que avui és una realitat.

L’acte va tenir lloc a la sala d’aigües del Club, i es va comptar amb els socis, autoritats, convidats especials, totes les seccions esportives, treballadors i de la Junta Directiva, acompanyada d’antic companys i membres del Consell Assessor del Club. Destacar la presència  del secretari general del Consell Català de l’Esport i l’Activitat Física, el Sr. Gerard Figueras, el diputat d’esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef i el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, que van acompanyar a la Presidenta del Club, Gemma Soy, i a l’alcalde d’Olot, Josep Berga, a la taula dels parlaments.

Els parlamentaris van destacar, entre altres coses, la importància d'aquestes instal·lacions per a la ciutadania d'Olot i la Garrotxa, ja que són úniques i posicionen al Club Natació Olot com a capdavanter en la pràctica esportiva a la comarca. L'objectiu de la reforma i ampliació era poder oferir als socis/es i abonats/des disposar més espai d'aigua durant tot l'any i gaudir d'una primera planta amb un gimnàs i propostes d'activitats dirigides actuals i adaptats als nous temps. També es va remarcar el compromís assolit pel Club amb les obres de reforma i ampliació respecte al soci, respectant el seu temps d'execució i el dia a dia amb normalitat durant aquestes.

Un cop acabats, es va procedir a inaugurar la placa commemorativa, que inaugurava oficialment aquestes instal·lacions tan esperades per tothom. Finalment, es van realitzar diferents rutes amb les autoritats, convidats i alguns socis, a través dels nous espais, acompanyats dels membres de la Junta Directiva i els especialistes tècnics que van explicar el procés de construcció i les característiques de les noves instal·lacions. L'acte va finalitzar amb un brindis a la Terrassa del Club amb tothom que ens va acompanyar durant aquesta jornada tan especial. De part del Club Natació Olot moltes gràcies a tothom que va fer possible que aquest dia sigués una realitat.

 

Via: Olot Televisió