Immaculada Cano pren el relleu d'Armand Planas com a tresorera i vicepresidenta segona econòmica - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Immaculada Cano pren el relleu d'Armand Planas com a tresorera i vicepresidenta segona econòmica

Immaculada Cano prendrà el relleu d’Armand Planas com a nova tresorera i vicepresidenta segona econòmica del Club Natació Olot, el qual ha ofert molts anys d’incomptable esforç, constància i devoció a l'entitat. Han estat molts els moments plegats, treballant en projectes il·lusionants i no es pot quantificar tota la feina i passió que l’Armand ha dedicat a tothom que forma part del Club.

Armand Planas (tresorer i vicepresident segon econòmic sortint del Club Natació Olot)

En general tot té les seves dificultats, però crec que ha estat una tasca agradable de fer, perquè el soci ha respost sempre i hem fet tot el que hem pogut. A més, a l’hora de treballar, la relació amb els companys ha estat magnífica i només puc dir coses bones. Finalment, a la meva successora li estic agraït per acceptar el càrrec, crec que serà perfecte.

Des del Club Natació Olot només tenim paraules d’agraïment per tants anys de servei i estima per l’esport: gràcies per tot Armand.
 

Immaculada Cano (tresorera i vicepresidenta segona econòmica entrant del Club Natació Olot)

El nostre objectiu sempre és que els socis tinguin els màxims serveis possibles i se sentin segurs al Club: en definitiva tenir sempre present i per davant de tot el seu benestar. Volem continuar gaudint d'una bona economia, com sempre s’ha fet al Club, i per això agraeixo molt a l’Armand la feina que ha realitzat i bona gestió duta a terme. És un repte perquè tothom està molt ocupat, però evidentment ens estimem el Club i volem que les coses continuïn endavant exitosament com fins ara.
 

Tots els companys de la Junta Directiva del CN Olot volem felicitar i donar tot el nostre suport a la Immaculada per aquesta nova etapa, que es presenta engrescadora, a la tresoreria.

18 de març de 2021