ETAPA DE LA REPRESA Tornada del gimnàs, de les activitats dirigides i del bar - Club Natació Olot

Últimes Notícies

ETAPA DE LA REPRESA Tornada del gimnàs, de les activitats dirigides i del bar

A partir de dilluns, 15 de juny, amb la FASE 3 enrere i l'ETAPA DE LA REPRESA en actiu a la comarca de la Garrotxa s'amplien els serveis que ofereix el Club Natació Olot. Tornen a reobrir els serveis del gimnàs i de les activitats dirigides per a tots els abonats.
 
 
SALA FITNESS I DE MUSCULACIÓ
RESERVA EXCLUSIVA ABONATS DEL GIMNÀS
 
 • Ja podeu fer la reserva del vostre espai (tindreu 1 hora i 30 min per entrenar) a través de la pàgina web del Club. També podeu trucar al telèfon 972 26 20 28 en horari d'oficina. IMPORTANT. Haureu de plegar una mica abans perquè es necessiten 15 minuts per a la neteja i desinfecció dels espais utilitzats.

 

 • Com puc fer la reserva prèvia? Des de l’espai personal del soci de la pàgina web del Club. Està situat a la part superior dreta de la pàgina web (accés usuaris): hi podeu accedir amb el vostre usuari (DNI amb lletra) i contrasenya (data naixement sense barres ddmmaaaa). Des d’allà podeu escollir l’horari de la reserva que voleu fer, sempre que l’aforament ho permeti.
 • També pots fer la reserva a través del telèfon 972 26 20 28, en horari laboral del Club, de 9 a 13 h i de 16 a 20 h.
 
 
 
 
 
ACTIVITATS DIRIGIDES
NOVA GRAELLA ESPECIAL
 
 • Podeu escollir fins a 5 activitats dirigides a la setmana, amb un preu total de 25 euros al mes. Període de contractació: del 15 de juny al 15 de juliol - del 15 de juliol al 15 d'agost.
   
 • Les subscripcions anteriors a les afectacions de la COVID-19 de les activitats dirigides queden anul·lades. Cal que torneu a contractar novament quines activitats dirigides us interessen i voleu fer. Gràcies per la vostra comprensió.
 
 
 
 
LA TERRASSA DEL CLUB
 
 • També tindrem obert de nou el servei de bar, amb la possibilitat de consumir a la terrassa o a l'interior. SENSE RESERVA PRÈVIA.
 

 
A més, tot i que continuem amb certes limitacions i mesures de seguretat especials, Recordeu que també teniu molts altres serveis en actiu de què pots fer ús i gaudir, sempre amb reserva prèvia i respectant l'aforament:
 
 • La nova sala d’aigües: amb la piscina principal, complementària i d'ensenyament.
 • La piscina exterior i la zona enjardinada
 • Les pistes de tennis, pàdel i frontó

 

Accés al Club només socis i esportistes. La reobertura de les instal·lacions i serveis es pot veure afectada en funció de les indicacions de les autoritats.

 

Per a qualsevol pregunta o dubte, us podeu posar en contacte amb el servei d'atenció al soci/usuari, enviant un correu electrònic a atencioalsoci@cnolot.cat o trucant al telèfon 972 26 20 28, en horari d'oficina.