Primer entrenament virtual des de casa amb la participació de totes les seccions del Club - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Primer entrenament virtual des de casa amb la participació de totes les seccions del Club

El passat dijous es va fer el primer entrenament virtual amb més de 40 esportistes de totes les seccions. Gràcies al nostre equip de fitness, es va organitzar una sessió d'una hora aproximadament de duració en què van participar esportistes de totes les edats del Club Natació Olot.

Durant la sessió es va treballar la cardio i la tonificació d'una manera interactiva i divertida que permetia tornar a retrobar a coordinadors, entrenadors i esportistes de nou, després de tants dies de confinament a casa. Feia temps que molts no es podien veure les cares i intercanviar opinions, sensacions i saber com és la seva rutina a casa, en l'àmbit esportiu. Mantenir l'activitat és molt important per a tothom, però encara més per esportistes que competeixen de manera habitual i viuen l'esport intensament participant regularment en diverses competicions. 

L'experiència va ser molt bona, en general va ser molt bona. Tothom es va quedar amb les ganes de poder tornar a programar més sessions, ja que segons els esportistes: és més intens i motivador entrenar amb els companys, i aquest dijous hi ha una nova sessió, amb previsió de poder-ho mantenir mentre el Club estigui tancat.