Nota informativa sobre les quotes - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Nota informativa sobre les quotes

A tots els socis del Club.
 

En aquests dies d’excepcionalitat, d’una gran incertesa i d’una crisi que és complicat de predir quan acabarà i que afecta a tothom sense excepció, la intenció de la Junta, és continuar informant-vos de tot el que s’esdevé a la nostra entitat i de totes les actuacions que anem portant a terme. Treballem perquè quan el termini de confinament s’acabi, el Club pugui obrir amb les condicions òptimes.

Com bé sabeu, arran de les instruccions generals que afecten tot el país, les instal·lacions i serveis del Club es troben tancats als socis i als usuaris des de divendres 13 de març. Des de llavors, el Club ha treballat per implementar mesures encaminades a reduir les elevades despeses que es generen, tot i ser un període d’inactivitat. És per això que us informem que l’ERTO (expedient de regulació temporal d’ocupació) que s’havia presentat ha estat acceptat.

El manteniment de les instal·lacions per continuar oferint la màxima qualitat un cop puguem reobrir, comporta unes despeses fixes, que són molt elevades, a les quals s’ha de continuar fent front: de manteniment, de subministraments i de personal mínim. Intentem reduir al màxim la despesa de consum d’uns equipaments complexos. També és indispensable continuar gestionant l’administració amb la voluntat de garantir-ne aquest funcionament mínim i, sobretot, la viabilitat econòmica i financera de l’entitat.

Per tot això, estem mesurant l’impacte econòmic que aquesta crisi sense precedents pot tenir per al Club i com l’afectarà el tancament, per poder adoptar les mesures oportunes i que garanteixin la viabilitat de l’entitat. I per tant, estimem que les decisions definitives, s’hauran de prendre més endavant quan tota la situació hagi revertit.

En aquest sentit, i respecte a les quotes socials tot i que el Club Natació Olot és una entitat esportiva i sense ànim de lucre i segons reconeix la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i l’Agència Catalana de Consum les quotes socials no generen dret a devolució (són aportacions per contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió i la pertinença a un projecte compartit per totes les persones associades), un cop passat aquest termini i el Club hagi pogut tornar a la normalitat, valorarem el resultat econòmic d’aquest període d’inactivitat per tal que en aquell moment es pugui retornar al soci una part de la quota mensual.

No cal dir que des del Club es donarà resposta a possibles problemes de tresoreria dels associats. Sialgú necessités ajornar durant aquest període el pagament de la quota social, estudiarem la millor solució per oferir les màximes facilitats.

Des del Club Natació Olot demanem la vostra comprensió i solidaritat davant d’aquests moments complicats per a tothom. Som un Club amb més de 60 anys d’història i estem segurs que aquesta crisi, d’abast imprevisible pel que fa als seus efectes, ens farà sortir enfortits com a Club. Tothom té el seu lloc al Club Natació Olot i estem convençuts que superarem plegats aquesta situació tan excepcional.

No volem acomiadar-nos sense donar les gràcies a aquells associats que ens han fet arribar missatges de suport i comprensió, que en moments tan especials, tenen un gran valor per a nosaltres.
 

Desitgem que tingueu salut i us enviem una salutació ben cordial.

 

La Junta del CNO
Olot, 7 d'abril de 2020

 

Descarrega el comunicat en PDF