Pròrroga fins al 24 de gener de les limitacions del gimnàs, activitats dirigides i els cursets - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Pròrroga fins al 24 de gener de les limitacions del gimnàs, activitats dirigides i els cursets

A l’espera de la publicació al DOGC, tot indica que les mesures adoptades la setmana passada per la Generalitat de Catalunya i el PROCICAT seguiran en actiu fins al 24 de gener. Això implica que continuarà l’aturada de la pràctica esportiva dins de les instal·lacions, exceptuant la natació, el tennis i pàdel, afectant principalment el gimnàs, les activitats dirigides a l’interior i els cursets.

Per altra banda, les competicions esportives continuen aturades a l’espera de noves indicacions part de les autoritats i tampoc hi ha canvis en les restriccions horàries del bar de la terrassa del Club (obert per esmorzars de 7.30 a 9.30 i dinars de 13 a 15.30 h).

Tanmateix, com hem indicat, la pràctica de la natació no es veu afectada i els socis poden continuar utilitzant les piscines del Club com fins ara. Es podrà continuar practicant esport a l’exterior amb les activitats dirigides a l’aire lliure, organitzades de dilluns a divendres pel nostre equip de fitness. Hi poden prendre part tots els abonats al gimnàs i inscrits a les activitats dirigides, només cal enviar un correu a fitness@cnolot.cat.

També es podrà continuar participant, còmodament des de casa, a les activitats dirigides online a través de YouTube i Instagram, obertes a tothom.

Des del Club Natació Olot desitgem una millora de la situació general i la tornada a la normalitat al més aviat possible. Anirem informant de qualsevol novetat al respecte.

 

15 de gener de 2021