Aturada de les competicions no professionals i tancament del servei de bar durant 15 dies - Club Natació Olot

Últimes Notícies

Aturada de les competicions no professionals i tancament del servei de bar durant 15 dies

Veient l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 de les últimes setmanes i seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya, el PROCICAT, les autoritats sanitàries i les federacions esportives, el Club Natació Olot comunica:

  • L’aplicació de l’aturada de les competicions no professionals i el tancament del servei de bar de la terrassa del Club durant un mínim de quinze dies, a partir del divendres 16 d’octubre, per combatre la pandèmia.

Les mesures esportives afectaran l’esport no professional. Per tant, no estan afectats els entrenaments dels esportistes i la pràctica esportiva dels socis i sòcies al Club, respectant sempre les indicacions de seguretat i mesures sanitàries adoptades.

L’excepcionalitat del moment demana una crida a la responsabilitat per a tothom i entre tots cal fer aquest esforç per ajudar a pal·liar aquesta crisi sanitària. Us volem agrair els esforços i la col·laboració de tothom en moments excepcionals com aquests, en què cal estar units i anar tots a una per continuar endavant.

El Club està en contacte amb les federacions esportives i us informarem de qualsevol nova mesura o novetat al respecte.14 d'octubre de 2020