El Club Natació Olot torna a la competició amb la participació en la Copa d’Espanya de Clubs de 2a divisió - Club Natació Olot

Natació

El Club Natació Olot torna a la competició amb la participació en la Copa d’Espanya de Clubs de 2a divisió

Els passats dies 18, 19 i 20 de desembre les nedadores del Club Natació Olot van participar en una nova edició de la Copa d’Espanya de Clubs de 2a divisió, celebrada a Castelló (Comunitat Valenciana).

Va ser una gran notícia per a la secció de natació poder tornar a formar part d’una competició d’àmbit estatal, en què també van participar grans clubs i esportistes d’altres territoris. La representació catalana a la competició va estar formada per cinc clubs:Club Natació Olot, CN Lleida, CN Granollers, CN Vallirana i CN Atlètic-Barceloneta. 

La Copa d’Espanya és una competició molt ben valorada entre els clubs i el CN Olot va comptar amb una expedició de 12 nedadores, aconseguint quedar 13è a la classificació per equips. Les esportistes garrotxines van trobar en aquest campionat l’escenari ideal per obtenir moltes millors marques personals, reduint notablement els seus temps en piscina de 50 m. En definitiva, bones sensacions les que ha deixat la participació en la Copa estatal per les nedadores del CN Olot, que amb aquesta tornada a la competició esperen començar la temporada esportiva amb bon ritme i que els resultats obtinguts els prmetin l'accés a altres campionats.

El Club Natació Olot va participar amb: Júlia Morera (papallona i crol), Gemma Surroca (crol), Clara Aulinas (estils i esquena), Laia Martínez (esquena), Nur Masoliver (braça i papallona), Júlia Monells (papallona), Aura Vilarrasa (esquena i estils), Aina Arrebola (crol), Núria Marguí (estils), Marta Sidera (esquena i crol), Ariadna Piqueras (braça) i Mar Artola (braça).

 

 

22 de desembre de 2020