Clara Aulinas aconsegueix la plata amb l'equip femení català al Campionat d'Espanya de Triatló per autonomies - Club Natació Olot

Triatló

Clara Aulinas, del Club Natació Olot, va formar part de l'equip femení català que va aconseguir la segona posició femenina al Campionat d’Espanya de Triatló per Comunitats Autònomes.

Clara Aulinas va ser convocada per la Selecció Catalana entre les 6 millors triatletes femenines absolutes per representar Catalunya en aquest campionat, que va tenir lloc el 6 i 7 de juliol a la localitat de Tres Cantos, de Madrid.

La competició va començar el dissabte 6 de juliol amb les proves per seleccions autonòmiques. A les 9h i 10h es van iniciar les sortides d’edats escolars femenina i masculina, i els equips regionals absoluts van competir a les 11h en categoria femenina i a les 12:30h la masculina.

El diumenge va ser el torn pels relleus, que enguany com a novetat es va introduir un relleu anomenat “Relleu Inclusiu Fundació Sanitas”, en què cada equip autonòmic havia de presentar almenys un/a paratriatleta.

El relleu absolut mixta, en el que va participar la Clara Aulinas, va ser molt disputat fins a l’últim moment entre els catalans i els valencians, però finalment es va emportar la victòria l’equip català. Els punts guanyats entre dissabte i diumenge van fer que Catalunya es proclamés guanyadora del campionat, seguida per Galícia i Madrid.

Clara Aulinas, Genís Grau i Aleix Domènech, els tres garrotxins convocats per la Selecció Catalana.