Natació

El CNO en le Circuit Català de trofeus- Memorial Paulus Wildeboer a Sabadell

Sabadell, 10 i 11 de març de 2018

El cap de setmana passat del 10 i 11 de març, s'ha celebrat en les piscines del Club Natació Sabadell, l'IV Memorial Paulus Wildeboer, que formapart del Circuit Català de Trofeus. Un dels circuits amb més nivell dins del calendari, amb la participació dels millors nedadors nacionals, així com amb la participació internacional dels clubs Francesos: Asptt Montpeller, Canet 66 i CAR de Font Romeu, i el club Danes: Hovedstadens Svommeklub.
El Club Natació Olot ha participat amb 4 nedadors: Lidia Huete, Clara Aulinas, Berta Vidal i Gerard Martí.
La competició, com era d'esperar, va ser una de les més complicades del calendari per aconseguir finals i molt més encara, per aconseguir medalles. Tot i que si va ser una bona ocasió per aconseguir marques personals i competir de tu a tu amb els millors.
En la primera jornada, Clara Aulinas i Berta Vidal aconseguien les seves millors marques personals en 50 esquena amb 33,34 i 32,79 respectivament. A més, Lidia Huete, encara que per sobre dels seus millors temps, aconseguiria classificar-se per a la final, on va fer una 6a plaça en 50 papallona amb un temps de 28,73.
La segona jornada, va començar amb la millor marca personal de Gerard Martí en 100 papallona amb un temps d'1:00:80, rebaixant en gairebé 2 segons la seva anterior marca. Posteriorment Lidia Huete aconseguiria una vegada més accedir a la final dels 100 papallona on va finalitzar 6a amb un temps d'1:03:31.

Bon campionat en general per als nedadors del CN Olot, que servirà per seguir treballant i millorant amb la vista posada en les properes competicions.