Natació

Medalles per a Granados, Huete, Saura i Coma en la penúltima etapa del Circuit Català de Trofeus.

L'Hospitalet va acollir com ja és habitual la penúltima etapa del Circuit català de trofeus, que es va disputar el dissabte 1 de juliol de 2017 en sessions de matí i tarda. EL CN Olot va participar amb un equip format per 9 integrants, la majoria dels quals venien d'una intensa estada d'entrenament desenvolupat de dilluns a divendres a Manresa.


Pel que fa a les medalles, es van aconseguir un total de 4, una plata i tres bronzes. La plata va ser aconseguida per David Granados en els 200 m esquena, prova en la qual el també olotí Roger Coma aconseguia el bronzes. Les altres dues medalles van correspondre a Lidia Huete en els 50 papallona i Òscar Saura en els 200 m papallona.

L'altra notícia important de la competició va ser protagonitzada per Clara Aulinas que aconseguia en la final dels 200 m esquena la mínima per al Campionat d'Espanya júnior que es disputarà a Terrassa a principis d'agost.

L'expedició del CN Olot en aquesta competició estava composta per: Albert Martí, Òscar Saura, David Granados, Gerard Martí, Roger Coma, Lidia Huete, Lara Pazos, Tania Marguí i Clara Aulinas.