Bon final de temporada pels alevins de natació al Campionat de Catalunya d’estiu - Club Natació Olot

Natació

El passat cap de setmana 29 i 30 de juny els alevins de natació del Club Natació Olot es van desplaçar fins el Centre Can Llong del CN Sabadell per disputar el Campionat de Catalunya d’Estiu Aleví. Un Campionat que tanca la temporada d’aquesta categoria, i que alhora és la competició més important de l’any, ja que és el moment de demostrar tot el treball que s’ha fet durant la temporada.

L’equip olotí va estar composat per els següents nedadors: Miriam Chibani, Emma Lobato, Roland Macias, Ariadna Piqueras, Nina Roig i Pol Espuche. En la totalitat dels 3 dies de competició, van va participar en un total de 27 proves, de les quals 24 van ser en proves individuals i 3 de relleus per equips.

Tot i la dificultat d’adaptar-se a una piscina de distància olímpica de 50 metres, els joves nedadors olotins van lluitar cadascuna de les proves en les que van participar per tal de millorar els seus registres. Tan és així, que de totes les proves es van aconseguir un total de 15 millors marques personals. A més, alguns d’ells van aconseguir millorar la posició obtinguda en la mateixa prova respecte els anteriors Campionats de Catalunya d’hivern.